Velkommen til Ledlygten.dk!

Velkommen til Ledlygten.dk!

Velkommen til Ledlygten.dk

Ledlygten.dk blev startet i Januar 2016.

LED produkter er i dagens Danmark, et totalt overset produkt, både når det gælder private forbrugere og firmaer. Vi har startet denne shop for at udbrede kendskabet til LED og alle de fordele der følger med.

Vi forhandler udelukkende kvalitets LED produkter og har stor fokus på markedet. Det forholder sig sådan, at du som forbruger eller firma kan opnå store fordele og besparelser, hvis du skifter til LED pærer, LED spots eller LED rør (erstatter traditionelle lysstofrør).

Du vi her på siden kunne finde en masse info om hvad du som forbruger skal være opmærksom på. Vi har lavet en LED guide, hvor du kan læse om alle de forskellige termer der findes indenfor belysning og i særdeleshed LED belysning.

Den åbenlyse fordel, er at du sparer på el forbruget. LED pærer, LED rør og LED spots bruger ca. 10% af hvad traditionelle glødepærer og lysstofrør gør. Priserne på LED produkter er en smule højere end hvad man er vant til, men du skal se det som en investering, der helt sikkert vil tjene sig hjem i det lange løb. Specielt store firmaer hvor der skal være lys døgnet rundt kan drage fordel af dette, men også offentlige institutioner kan spare på el forbruget ved at investere i LED belysning.

Vi håber du finder hvad du søger her på siden. Hvis ikke du fandt hvad du søgte eller har spørgsmål til vores produkter kan du kontakte os - ligeledes hvis du repræsenterer et firma, så skal du endelig kontakte os. Vi kommer gerne ud i hele storkøbenhavn og tjekker jeres behov.

Mvh Ledlygten.dk

Efterlad en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de publiceres.

Sale

Unavailable

Sold Out