EU forbyder almindelige glødepærer

glødepærer, led globe pærer, LED udskiftning -

EU forbyder almindelige glødepærer

Den traditionelle glødepære nærmer sig en snarlig død i Europa. Fra lørdag 27. februar 2016 bliver det forbudt at producere og importere glødepærer, også til særlige formål. Almindelige glødepærer til brug i boligen blev forbudt at producere indenfor EU allerede i 2012, fordi de var energislugende og ineffektive.

Det var stadig tilladt, hvis pærerne var til specielle formål, såsom filmproduktion, teater produktion osv. Men det er altså snart slut og så er det jo godt at vi har LED pærer til at overtage efter glødepæren

Dermed vil de store klare dekorationspærer med glødetråd, man ofte ser i designbutikker eller private hjem, forsvinde inden længe. Vi kan anbefale vores LED Globe pærer, som har et dejligt, varmt lys på 2200 Kelvin og er ligeså dekorative som glødepærer.

Forbrugerrådet Tænk ser frem til at sende glødepæren på pension.

- "Glødepæren er en forældet belysningsform. Den koster forbrugerne mange penge i elektricitet og holder i alt for kort tid. Fremtiden bliver jo ikke elsparepærer, men LED-lys. Det giver godt lys, og der er rigtig mange penge at spare for forbrugeren".

Vi ser frem til denne dato og vil meget gerne hjælpe med skiftet fra glødepærer til LED pærer.

Kilde: Ekstra Bladet

Efterlad en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de publiceres.

Sale

Unavailable

Sold Out