Prisfald på vores Globe LED pærer fra Hilux

2200 kelvin, led globe pærer, prisfald -

Prisfald på vores Globe LED pærer fra Hilux

Priserne på vores flotte og dekorative Globe LED pærer har fået et nøk nedad. Pærerne er større end de normale pærer og bruges mest som hygge belysning, da de har en lav kelvin grad på 2200, hvilket gør lyset en anelse mere gulligt, lige som det lys, de klassiske glødepærer udsendte (tænk på en 25 watt klassisk gløde pære).

Pærerne findes i flere forskellige designs og fås både med hvidt glas og gennemsigtigt glas. Når pæren har gennemsigtigt glas, kan man se LED filamenterne som producerer det hyggelige lys.

Globe pærer er de sidste par år blevet mere og mere populære. Man kan tilkøbe fatninger og evt. stofledning som pærerne kan hænge i. Man kan nærmest ikke se forskel på en LED globe pære og en almindelig glødepære med kultråd.

Pæren afgiver som nævnt, et varmt og behageligt lys og så forbruger den en brøkdel af hvad de traditionelle glødepærer gør.

Det er muligt at få LED globe pærer der er dæmpbare, så man kan tilpasse lysstyrken til ens behov. Det kræver dog minimum 3 globe pærer på samme dæmper. Se mere info under de enkelte globe pærer.

Se vores udvalg af LED globe pærer

Efterlad en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de publiceres.

Sale

Unavailable

Sold Out